[Ok_pell-mell] [ok_list] K infekci Covid 19

ok2pdn na volny.cz ok2pdn na volny.cz
Středa Březen 3 18:36:26 CET 2021


Omyl Karle - SÚKL je nezávislá instituce, nepodléhá ve výkonu své práce nikomu a pan ředitel se již ohradil vůči tlakům, které na něj někteří členové vlády vyvíjejí ... 
Pan ředitel si jen chrání svou kůži - případnou žalobu na to, že pustil něco, pro co nemá dostatek podkladů by prostě neustál a on to dobře ví - stejně jako ví, že by ta žaloba zcela určitě byla podána. 
Chrání si jen svou kůži. 
Státní ústav je to proto, že je stát jejich zřizovatelem a ne proto, že by jim zasahoval do odborné části jejich činnosti. Takových institucí je více - vlastně i EZÚ, TAZUS, StrZÚ a jiné - u těch všech si stát nemže dovolit jakkoli zasáhnout do jejich odborných činností. 
A ještě dodám, že ta léčiva se dovážet mohou, mohou se i objevit v distribučí síti, protože to jsou schválené prostředky, ale NA NĚCO JINÉHO. A jejich použití záleží jen a pouze na lékaři - pokud se rozhodne ten lék použít na něco, na co není indikován, tak je to jen a pouze jeho riziko - a do toho jde jen velmi málo lékařů. 
Toť asi vše
vy 73
Josef, ok2pdn 
 
______________________________________________________________
> Od: "kj" <kj na marcon.cz>
> Komu: ok_list na lists.crk.cz
> Datum: 03.03.2021 18:14
> Předmět: Re: [ok_list] K infekci Covid 19
>
Jen dvě stručné odpovědi:
 
 1) VUM: Přesně tak, Mílo. Samozřejmě, že chybí podopora, když z toho není kšeft, ale jen pomoc plebsu ( https://www.youtube.com/watch?v=ZJn-of6nTvE <https://www.youtube.com/watch?v=ZJn-of6nTvE> ). 
 
 2) PDN: Ony "privátní firmy" mohou dovážet a distribuovat jen to, co schválí SÚKL. Tedy Státní ústav pro kontrolu léčiv. Opakuji, Státní ústav. No a ten se, samozřejmě, bojí jít proti větru, protože by pak jeho ředitele mohlo v temné uličce přejet neoznačené jízdní kolo, případně se by se oběsil na teplákové bundě. Takže o státem (vládou) řízené odpírání naopak jednoznačně jde. Proč může mít Ivermectin pro humánní medicínu schválené použití od r. 1987 (do roku 2003 jím bylo ošetřeno přes 200 milionů lidí ve 33 zemích bez fatálních následků) v řadě jiných zemí, které méně trpí devótností vůči Bruseli? Proč se musí zde, v ČR, člověk, který Ivermectin potřebuje, prohlásit za nemocného svrabem - a najednou to jde bez problémů? 
 
 73, UHU 
 
 P.S.: Dále, prosím, diskutujme v pellmellu. Sem, opravdu, detailní diskuse na toto téma nepatří.
 
 
 

------------- další část ---------------
HTML příloha byla odstraněna...
URL: <http://lists.crk.cz/pipermail/ok_pell-mell/attachments/20210303/15153a16/attachment.html>


Další informace o konferenci Ok_pell-mell